POTREBO:
- 12 jaja
- 18 kasika secera (za kore) + 250g za fil
- 500g margarina
- 100g crne cokolade
- 4 kasika brasna
- 3 kasiscice kakaa
- 18 kasika mlevenih lesnika
- 250ml mleka
- 150g slaga
- 200g secera u prahu
PRIPREMA:
Umutiti cetri belanca sa 6 kasika secera. Kada se umuti cvrs sne dodati jednu kasicica kakaa i 6 kasika mlevenih lesnika. Lagano umesati kasikom i presipati u pleh koji je oblozen papirom za pecenje. Peci na 150 stepeni pola sata. Ispeci tri kore.
Zuti krem: Umutiti sest zumanca sa 250g secera dodati cetri kasike brasna i u 250ml mleka skuvati kasicu. Kad se prohladi dodati 250g umucenog margarina.
Crni krem: Umutiti sest zumanca sa 200g secera u prahu i kuvati na pari. Dodati 100g cokolade. Kada se prohladi dodati umucen margarin (250g).
Нема коментара:
Постави коментар